29 Jun 2009

HADOOH.....

19 Jun 2009

Gak jelas

Sedetik berlalu aku ingin menghilang dari permukaan bumi menembus batas-batas tanah sampai keperut bumi yang panas dan terbakar serta merta arang dan abunya hancur lebur tanpa berdebu menghilang tanpa pernah muncul dalam kehidupan yang pernah aku lalui terhapus dari setiap jejak-jejak- setiap detik-detik waktu kehidupan tanpa pernah terjadi menjadi..........


sedetik berikutnya aku akan mengejar setiap mimpi-mimpi untuk menunjukan pada semua bahwa aku bukan hanya mimpi, merambah setiap jengkal tanah-tanah tak terkecuali samudra luas tak bertepi, terbang melayang dalam hembusan angin sekencang-kencang menerpa setiap batu yang mengahalangiku, keluar menyususri langit-langit semaki menjauh menjarah setiap planet-planet menyasar sampai galaxy-galaxy menembus batas ruang dan waktu seolah aku akan hidup untuk selamanya-selamnya..

cinta sesuatu yang tak pernah aku mengerti, tak pernah aku pahami, kadang cinta memiliki kekuatan yang mampu mendirikan bangunan-bangunan yang kokoh, bangunan yang takaan roboh dimakan sang waktu beratus tahun lamanya, cinta yang membuat semua orang terlena, menjadikan setiap manusia dimuka bumi ini bertekuk lutut menyerah tanpa syarat begitu saja, membius-menjelma menjadi patuh serta merta-merta rela menyerahkan segalanya tanpa tersisa, namun seolah akan menjadi sebuah bencana yang menghancurkan setiap tatapan matanya hancur lebur terterpa angin yang berlalu,

bertahun-tahun engkau menunggu di persimpangan hidup yang tak pernah satupun engkau berani lalui, kenapa engkau hanya menerawang, kenapa tak kau putuskan akan melewati jalan yang mana? sang waktu takkan pernah rela membalikan putaran walau hanya sekedip mata. sementara yang sang izroil tak pernah inkar dari waktu yang telah ditentukan oleh-Nya. ia pasti akan datang tepat waktu tak kurang sedetikpun, seakan lebih pasti dari pada hari esokmu. lebih dekat dari setiap nafas yang berhembus


5 Jun 2009

masih yang gak penting.....sedikit serius

Untung :"jo nek gur deloki gambar tok ki kurang marem e.... nek carane ndelok film piye jo...?"

bejo :"hayaah....ki rak gur mremen-mremen sing ora-ora to..."

untung :"waduh pikiranmu wes bayangngke nek akuki mesti arep delok film sing ora-ora to.....! ngene lho aku ming pengen belajar jo...!"

bejo :"yo wes tapi nek go delok-delok sing ora-ora. sesok nek di takoni gusti Alloh ojo muni aku sing nek sing ngajari iku aku"

untung :"wo lha malah kakean cangkem....! lho awakmu kok goblog banget to, hayo Gusti Alloh rak yo wes ngerti nek sing marai aku iku koe jo.....@#@$" wes lek dang"

bejo :"ngene tung syarat utamane iku nek windows kudu enek flash playere, trus website sing paling terkenal sing isine gur video-video iku youtube.com po nek lokal yo sing sing enek acarane nang tv yo narsis.tv..wis sakmene wis mudeng durung...#***!"

untung :"yo-yo jo la nek trus nek pengen download seko misale youtube iku piyo jo..?'

bejo :"haduh lho rak tenan to nek nganggo donlot-donlot barang iku meski iku arep donlot bokep barang....!!"

untung :"wis to awakmu percoyo wae karo aku kowe rakyo gur ngajari sing apik-apik wae.."

bejo :"nek nang youtube download wes akeh sopwer-sopwer la nek awak mu, males kakean program nang komputermu yo ngene wae tambah ono kiss sak wis e http://www. lan sak durunge
youtube.com/watch?v=VKMm4XBsqhk, lho mengko dadine http://www.kissyoutube.com/watch?v=VKMm4XBsqhk. mudeng tung...?"

untung :"lha kok malah ora iso ki piye tung...malah jaluk java enable barang trus malah jaluk nang java.com..?"

bejo :"walah kompetuermu iku rung eneng java runtime tah...."yo wes di pasangi jre sikik to...trus nang settingane firefox e java ne di enable.."

seperempat jam kemudian(halah koyo filem wae go setengah jam kemudian)

bejo :"piye jo wes entuk opo..?"

untung :"entok-entok apane lha ko lelet banget ngene.....?

bejo :" lha awak mu donlot opo..?"

untung :"hee....he......?%%%%%"

bejo :"lha iku mesti sing ora-ora...!lha awak iku modeme wae isih gprs kok arep donlot-donlot tung rak yo minimal ki 3G ngono lho..."

untung :"heee....lagi percobaan jo nek wes iso suk tak langganan speeddy unlimited wes...??"

bejo :"huah yah mene wes ngimpi tung......"

utung :" oi yo...jo nek sing sok do diomongke torent-torent po opo iku kae piye jo...???

bejo :" bit torrent iku sak ngertiku ngene tung...nek torrent iku koneksine perr to perr yoiku langsung antarane komputer-karo komputer sing do terhubung nang internet tur podo-podo lagi donlot file sing podo....dadine file sing arep di donlot iku mau ora dadi siji nang server...nek biasane iku awakdewe kan gur donlot tapi nek iki file sing awake dewe donlot iku mau yo di donlot karo komputer sing sambung karo komputere awak dewe.dadine enek
seeder dan leecher. pemgirim karo sing penerima iku mau sing ngatur seko file torrent sing awake donlot pertama. trus donlote iku yo nganggo sopwer khusus,...piye tung dadi tambah mumet ora kowe.....?"

untung :"wes jan kowe ket disik nek kon marai mesti gawe ukoro dewe iku lho sing marai mumet....jon kowe yo wonge ora duwe standar koyo bocah liyane.."

bejo :"yo wes nek ra mudeng yo tileki dewe nyo nang kene po nang kene...." wah dirimu iku tung sing isane gur melu-melu...ora wani tampil beda opo alasane marah melu trend gaya wo ra gaul....! gaul gaya cah ragableg duit wae kok arep melu gaya!!1"

untung :"lho ra po-po to hidup itu perlu dinikmati ojo terlalu simple mengko raeneng rasane, susah raduwe duit kan sing penting digawe seneng nek jarene bule kae "Enjoy to your way"

bejo :" artine iku opo tung...?"oke tung sing penting ora terpenjara karo gengsi karo isin sing terlalu.."?

buat orang lain merasa menang dari kita tapi sebenarnya sama-sama menangnya

 

Copyright @ 2013 coretanku.