12 Mei 2009

obrolan gak penting di angkringan

bejo : piye kabare tung ratau nongol koe?......(sambil duduk disebelah untung)

Untung : apik wae jo”halah po ra kualik koe to rayoaen sing ratau metu iku..?ger ngomah wae ki ngopo jo?

bejo : ngeblog tung, karo golek duit nang internet!

Untung : golek duit kok nang internet la trus piye leh mu jukuk duite iku jo! Nek ngemis jur pie jal po tanganmu mbok leboke monitor komputer hooh jo?

bejo : oalah tung untung, goblog kok mbok ngu ki piye! Rapetuk dirimu seminggu wae lakok malah tambah ajur to utekmu! Makane jo nek dolanan internet kui ora gur delengi maria ozawa wudo-wudo dang-dang singkatan www iku sak ngertimu a.k.a Wong Wedok Wudo

Untung : lakok awakmu malah mencaci maki diriku ku ki piye, nantangi gelut piye (karo nglingtingke lengen klambine trus ngadek) nek ono wong rangerti iku mbok yo diwarai popiye malah cengar-cengir, dadi wong ki sing lumo ngelmu ben ndunyone indonesia iki cepet majune ora kok malah di olok-olok...

bejo : sabar tung sabar ojo emosi ngono to aku ki gur guyon, akuki bingung delok awakmu sekolah duwur-duwur tapi kok ra mudeng kon dolanan inernet wae isine gur delok gambar-gambar tok!

Untung : alah yo opo neh iku sik penting rak yo duwe gawean jo pns meneh jo, ra koyo koe pinter ngutak utik opo iku mau ngeblog, endi jal wes rong taun ngono kur dadi pengagguran ngono kok jo?

bejo : pns halah tung dadi pns karo kolusi coba nek paklekmu iku ora camat rak yo koe raiso mlebu tung iku jenenge kolusi tung.

Untung : lho rapopo to jo sing penting aku iso ngelayani masyarakat dengan setulus hati jo

bejo : setulus hati ki nek aku sing duwe urusan karo keluargamu iki nyatane, pakde karyo pas mantu si mega winggi yo dadak nganggo duit ming arep ngurussi ktp kok

Untung : lho kan wingi ra pas petuk aku po jok tulung awaku rak yo mesti tak gawe gampang to jo
bejo : tung-tung cewek iku tung..tung.. liwat ayu tenan iku tung.......

Untung : halah mosok awakmu rangeti jo?

bejo : poyo awakmu iku ngerti jenenge ki sopo?

Untung : hee..he layo emboh....awakmu ki koyo ratau ruh cewek ayu wae jo lagi weruh sing yo ngono wae wes klepek-klepek, awakmu ki gowo opo iku jo tasmu kok gede banget ngono?

bejo : kene tung tak dudui iki jenenge notebook tung, nek tukul lengarani laptop tung( sambil buka tas dan membawanya ke atas meja)

utung : iyo jo nek iku aku rak yo ngerti jenenge...!

bejo : lha gene dadak takon mau!




xxixiixixi yang gak bisa basa jawa jangan marah soalnya google lom nyediain google translate buat bahasa jawa....maaf buat teman-teman semua lum bisa berkunjung balik, karena ada beberapa alasan yang tidak bisa disebutkan ????? thanks banget buat Mbak FANNY dan HENNY yang udah kasih ewot...

halah padahal udah lamaaaa bagt ngasihnya...sekali lagi maaf
udah berapa kali yaaa tadi bilang maaff.."""

21 Apr 2009

16 Apr 2009

Maaf dan semangat

setitik kasih tak berdaya


setitik embun tak bernyawa

setitik tinta tak terlihat

hanya seucap ampun tuk berharap

"Ya Alloh ampunilah segala kealpaanku dan kesengajaanku"


.

makasih mbak Fanny Fredlina atas awardnya

 

Copyright @ 2013 coretanku.