12 Mei 2009

obrolan gak penting di angkringan

bejo : piye kabare tung ratau nongol koe?......(sambil duduk disebelah untung)

Untung : apik wae jo”halah po ra kualik koe to rayoaen sing ratau metu iku..?ger ngomah wae ki ngopo jo?

bejo : ngeblog tung, karo golek duit nang internet!

Untung : golek duit kok nang internet la trus piye leh mu jukuk duite iku jo! Nek ngemis jur pie jal po tanganmu mbok leboke monitor komputer hooh jo?

bejo : oalah tung untung, goblog kok mbok ngu ki piye! Rapetuk dirimu seminggu wae lakok malah tambah ajur to utekmu! Makane jo nek dolanan internet kui ora gur delengi maria ozawa wudo-wudo dang-dang singkatan www iku sak ngertimu a.k.a Wong Wedok Wudo

Untung : lakok awakmu malah mencaci maki diriku ku ki piye, nantangi gelut piye (karo nglingtingke lengen klambine trus ngadek) nek ono wong rangerti iku mbok yo diwarai popiye malah cengar-cengir, dadi wong ki sing lumo ngelmu ben ndunyone indonesia iki cepet majune ora kok malah di olok-olok...

bejo : sabar tung sabar ojo emosi ngono to aku ki gur guyon, akuki bingung delok awakmu sekolah duwur-duwur tapi kok ra mudeng kon dolanan inernet wae isine gur delok gambar-gambar tok!

Untung : alah yo opo neh iku sik penting rak yo duwe gawean jo pns meneh jo, ra koyo koe pinter ngutak utik opo iku mau ngeblog, endi jal wes rong taun ngono kur dadi pengagguran ngono kok jo?

bejo : pns halah tung dadi pns karo kolusi coba nek paklekmu iku ora camat rak yo koe raiso mlebu tung iku jenenge kolusi tung.

Untung : lho rapopo to jo sing penting aku iso ngelayani masyarakat dengan setulus hati jo

bejo : setulus hati ki nek aku sing duwe urusan karo keluargamu iki nyatane, pakde karyo pas mantu si mega winggi yo dadak nganggo duit ming arep ngurussi ktp kok

Untung : lho kan wingi ra pas petuk aku po jok tulung awaku rak yo mesti tak gawe gampang to jo
bejo : tung-tung cewek iku tung..tung.. liwat ayu tenan iku tung.......

Untung : halah mosok awakmu rangeti jo?

bejo : poyo awakmu iku ngerti jenenge ki sopo?

Untung : hee..he layo emboh....awakmu ki koyo ratau ruh cewek ayu wae jo lagi weruh sing yo ngono wae wes klepek-klepek, awakmu ki gowo opo iku jo tasmu kok gede banget ngono?

bejo : kene tung tak dudui iki jenenge notebook tung, nek tukul lengarani laptop tung( sambil buka tas dan membawanya ke atas meja)

utung : iyo jo nek iku aku rak yo ngerti jenenge...!

bejo : lha gene dadak takon mau!




xxixiixixi yang gak bisa basa jawa jangan marah soalnya google lom nyediain google translate buat bahasa jawa....maaf buat teman-teman semua lum bisa berkunjung balik, karena ada beberapa alasan yang tidak bisa disebutkan ????? thanks banget buat Mbak FANNY dan HENNY yang udah kasih ewot...

halah padahal udah lamaaaa bagt ngasihnya...sekali lagi maaf
udah berapa kali yaaa tadi bilang maaff.."""

Bahagia itu menerima kondisi yang sekarang dan menikmatinya tanpa mengeluh, Sederhana , Tukang Solder, Penggemar Linux , mulai merealisasikan mimpi dan ide, twitter @whlope.

40 suaramu:

  1. notebook, laptop, pc, netbook itu apaan sih...?
    aku gak mudeng

    BalasHapus
  2. Hahaha,gak terlalu ngerti bhasa jawa! Tp ada yg ku tau sih.. Semangat teruz yah!

    BalasHapus
  3. singkatan www baru neh...

    BalasHapus
  4. heheheheee nice post kawan mohon dukung saya di Contest isnaini blogspottemplate thanks yach sebelumnya happy blogging yach :D

    BalasHapus
  5. sedikit mengerti .. tapi tak terlalu *binun toh*

    BalasHapus
  6. Gak ngerti bahasa jawa nih ... :D males buka kamus..

    BalasHapus
  7. wadoh saya gak ngerti heheeh :D

    BalasHapus
  8. yg ga ngerti bhs jawa, boleh nanya ke saya, hehehe.. ono-ono wae.. :)

    BalasHapus
  9. aduh aku nggak ngerti banget
    ama bahasa jawa
    padahal ingin baca
    ada translaten nya nggak?
    anyway, thanks ya

    BalasHapus
  10. oalaaahhh... bhsa planet bertebaraaannn :((

    BalasHapus
  11. lagi hunting udah naro pe er dari wuinie apa lom'an... hhhh...

    BalasHapus
  12. wah, ini gaya tulisan kreatip. kreatiP! :)

    BalasHapus
  13. hehe tulisan yang unik & menghibur ...
    Btw jgn lupa link back blogku yah

    BalasHapus
  14. byk bhs jowo nih. ora mudeng.

    BalasHapus
  15. hmmm aku merindukan angkringan jogja jhee...

    BalasHapus
  16. Wew..
    Apa perlu manggil mbah google aja neh..
    Bwt ngtranslatenya..
    Hehehe..
    Met knal yo mas.. ;)

    BalasHapus
  17. hhm..pasang google translatenya ya..

    BalasHapus
  18. kesimpulanya apa mas?

    BalasHapus
  19. weh obrilaan nang cangkruan dadi postingan

    BalasHapus
  20. Mugo-2 Untung kuwih PNS sing "tenanan".
    Sing duwe kemampuan. Dadi ora mung kolusi
    hehe....
    Ora nyambung komen-e yo cak?

    BalasHapus
  21. Selamat ya atas awardnya..salam..

    BalasHapus
  22. Ngerti tapi gak iso niru bahasene Boz. Awak dewe lak wong etanan... :D

    BalasHapus
  23. oalaoh,, yo yo,, g penting banget aQ yo moco postingan iki :P hahaha just pudding tung jo. haha,, guyunan e' luthu koq :D

    BalasHapus
  24. waktu itu sii cma lagi nyari yg udah masang award dari Quinie... eee.. lom pada masang iia??!??!

    BalasHapus
  25. Selamat sore jalan keblog sobat semoga menjadi hari yang menyenangkan :)

    BalasHapus
  26. berkunjung dimlm hari...salam persahabatan..

    BalasHapus
  27. cuoy jualan apa nih...tri jual mutiara sekarbela ma madu sumbawa gih...

    BalasHapus
  28. mampir.. lam knal cuy?

    BalasHapus
  29. Wah... Jowo tulen....

    BalasHapus
  30. Lam kenal ya.... Cintai produk2 dalam negeri...

    BalasHapus
  31. ada subtitle bahasanya gaa??? aku ga ngerti

    BalasHapus
  32. ahhhh ke jogja dulu ahhhhhhhhh

    BalasHapus
  33. memang bnr2 obrolan ga pnting.. ;)

    BalasHapus
  34. mampir lagi nii :)

    BalasHapus
  35. emmm.. ngntuk nighhh.... ;)

    BalasHapus
  36. ntar malem duduk di angkringan deh

    BalasHapus
  37. bener bgt obrolan ga ptg tuh,hehee..

    BalasHapus
  38. Kayak'e, kok podo wis bisa bikin blog rame tho?

    Blog saya kelaparan, kasihan butuh pengunjung....

    Tapi, kalau anda berkenan membimbing saya... saya sangat berterimakasih.

    Saya masih pemula belum banyak penegetahuan....

    Jadi... tolong ya?

    Fauzan NR [ fhom.blogspot.com ]

    BalasHapus
  39. Anonim6.1.10

    kang sebenere opo singkatane WWW,Nyong ora ngerti habis,Nyong gaptek lagi ngerti jenenge Internet, ya..lagi jajalan alias NUNAK NUNUK dan grayah2.

    BalasHapus

 

Copyright @ 2013 coretanku.